- انتشار: : یکشنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۱
- بروزرسانی: : یکشنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۳
- 6226
- بدون دیدگاه
درباره دوره
مستندسازی پروژه در بخش اجرا همواره به عنوان یکی از آسیب های کلیدی در بخش مدیریت امور فنی و اجرایی پروژه ها شناسایی شده است، به طور کل مستندسازی ساختمان به عنوان دانش و مهارتی کلیدی همواره مورد نیاز دست اندارکاران این صنعت می باشد که علاوه بر مدیریت و ایجاد نظم و نظام در ساختار اجرایی، تا حد قابل توجهی در پیشگیری از ادعاها ( Claim ) ها خواهد نمود. این دوره به مفاهیم فوق و اسناد کلیدی در بخش اجرای پروژه می پردازد.
سرفصل های دوره مستندسازی
این دوره در یک جلسه ۴ ساعته به موضوعاتی مانند تعریف مستندات کلیدی در ساخت و ساز شهری، کارکرد مستندات در دوایر حقوقی و قانونی، استفاده مستندات در تولید اسناد ادعا ( Claim )، پیشگیری های لازم، تهیه سند کاربردی Final Book در پروژه های ساخت و ساز شهری و معرفی ساختار های آرشیو ی و مدیریتی اسناد می پردازد.
در این دوره موارد زیر بررسی میشود:
۱. آشنایی با اصول مستندسازی در اجرا و انواع متدوال آن
۲. قرارداد ها
۳. مکاتبات
۴. صورتجلسات
۵. گزارشات
۶. مجوز کار ها
۷. سیستم های D.C.C
مخاطبان دوره
عموم مخاطبان این دوره طیفی همه جانبه از ارکان پروژه می باشد که شامل اشخاص و گروه های ذیل می باشند:
سازندگان شهری
تازه کاران ساخت و ساز
ناظران
کارفرمایان
مالکان
مدیران و سرپرستان پروژه
کارشناسان اجرا و دفتر فنی
اهداف آموزشی دوره
در این دوره که زیرمجموعه دوره “مدیریت و سازماندهی پروژه” میباشد، اصول مستندسازی پروژه با مفاهیم کاربردی و اسنادی مانند دستور کار، گزارش کار، مکاتبات، صورت جلسات، … مورد بررسی قرار می گیرد، تا مخاطبان با اهمیت تهیه و تولید اسناد موثر و حرفه ای و بکار گیری و راه اندازی آن در پروژه آشنا گردند و تبعات فقدان آن را نیز بشناسند.
ویژگی های منحصر به فرد
تهیه اسناد مورد نیاز اجرای یک پروژه به ۴ بخش کلی طبقه بندی می گردد که شناخت هر کدام از آنها با ارایه نمونه های تهیه شده که به صورت فایل های اکسل و ورد به دانش پژوه ارایه می گردد که همگی آن ها در پروژه های ساخت و ساز شهری اجرا شده و نتایج خود را به ارمغان آورده اند یکی از ویژگی های جذاب این دوره ۲ ساعته می باشد و مدیران کسب و کار ساخت وساز شهری با اهمیت و انواع اسناد مورد نیاز در بخش های فنی و اجرائی پروژه آشنا می گرداند.
توصیه های مهم
مخاطبین محترم در نظر داشته باشند بخش قابل توجهی از اختلافات درون پروژه ای بخاطر عدم وجود اسناد حین کار و یا عدم شفافیت آن می باشد، لذا راه اندازی سیستم مستند سازی در پروژه علاوه بر کاهش این اختلافات کمک به ثبت دانش پروژه در قالب FINAL BOOK خواهد نمود که طی چند سال گذشته بسیار مورد استفاده سازندگان می باشد خواهد گردید، لذا توصیه می شود برای ارتقاء سطح دانش و تجربه خود مطابق تکنیک های مدیریت روز دنیا از این دوره ۲ ساعته بهره مند گردید.
دستاوردها
پس از اتمام این دوره دستاورد های ذیل برای مخاطبان مد نظر می باشد:
- شناخت اصول و گردش کار اسناد در بخش اجرا
- شناخت ماهیت اسناد و نحوه تولید هدفمند اسناد پروژه در بخش اجرا
- شناخت FINAL BOOK و نحوه تولید آن با رویکرد، تبلیغات، فروش و ثبت دانش دانش
- آشنایی با ساختار سند دستور کار و نحوه راه اندازی آن در پروژه
- شناخت گزارش روزانه حرفه ای و نحوه نگارش آن
- شناخت صورتجلسات در پروژه و اهمیت حقوقی و قانونی آن
- دریافت فایل های نمونه اجرا شده در پروژه ها در قالب فایل های ورد و اکسل قابل ادیت برای مخاطبان دوره
نظرات کاربران
بدون دیدگاه